Lawak Lorong Belakang

16.11.15 6 Comments A+ a-






Bismillahi Rahmani Rahim




Hai semua :) Lama gila tak post entri kat sini..
Blog pun macam dah tak berapa nak meriah je aku tengok..
Tapi aku kagum dengan kawan-kawan blogger lain yang gigih up entri dengan penuh istiqomah dan konsistentuensi!
CC : Cero, Aujinz, Buasirotak dan lelain yang aku tak sebutkan..haha
Tahniah aku ucapkan..tepuk tepuk tepuk!!




Aku dalam kemalasan-malasan ni saja-saja tukar template kot-kot la ada semangat sikit nak menulis..
Sebab bro uncle Johnni lepas tukar template aku tengok lain macam dah asyik up entri je..
dah macam naik syeikh aku tengok..hehe..




Hmm, aku tak sempat buat komik baru..huhu
Komik ni sepatutnya masuk Komik-M - Antologi Aku, Kau dan Bola..
Tapi kena rejek huhu..
Aku publish la kat sini yek..
Harap-harap kau orang tak rejek pulak kehkeh..




Jadi..





Aku persembahkan ... 





Lawak Lorong Belakang 
(sebenarnya tak kelakar pun..hmm)
























Tamat.





Aku tak expect apatah lagi menaruh harapan tinggi ada yang gelak..
Jadi, kalau ada yang leret2kan ekor bibir sebelah tu memang aku tabik..
Yang senget-sengetkan dan menjuihkan serta mengkumat-kamitkan mulut tanda benci diadunkan dengan sumpah seranah pun jangan risau..
Aku tabik jugak sebab banyak tabik lebih ni..



Hmm, nak buat macam mana,
Dah nama pun karya rejek kehkeh..





6 komen

Write komen
Amir Khalis
AUTHOR
November 16, 2015 at 11:01 AM delete

kalau buat header gempak lagi naik seri blog ni

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
November 17, 2015 at 5:46 AM delete

Welkam bek Nazha!
Oi, dah ada real life tak ingat dah ke blogging life yg ada? Hahahaha

Aku gelak cam bangang je komik kau tu.
Apsal diorang nak rejek?
Dah power kot lawak camtu.
Ke diorang nak lawak yang main-main nama org yg selalu ada dlm TV tu?
Hehehe

Reply
avatar
C++
AUTHOR
November 17, 2015 at 11:28 PM delete

Bhai NaZha,

Terbaeklah. Hahaha. Gua pon dah lama tak update blog secara berkala... hahaa... sebab dok layan awek lama nih.... hahaha

Reply
avatar
nazrul ali
AUTHOR
November 18, 2015 at 1:25 AM delete

Oit..

Lupa pulak ada blog bero..haha..
Aku pun tak tau pasaipa kena rijek..huhu

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
November 25, 2015 at 5:57 AM delete

Yay, Nazha dah aktif balik.. koh koh koh

Reply
avatar
November 30, 2015 at 12:59 AM delete

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Reply
avatar